sobota 30. prosince 2017

PROSINEC - 3 x JINAK

Tak a je tady poslední měsíc v roce 2017 a s ním i poslední střípek ročního fotografického projektu. Jsem velice rád, že se mi  přes všechny obtíže podařilo tento projekt dokončit. Byly chvíle, kdy jsem v to nedoufal, ale pocit nedokončeného projektu mi pomohl a dotlačil mě k jeho dokončení.

Ale konec slov, ještě zbývá k dokončení projektu publikovat poslední sérii fotek za měsíc prosinec. Téma bylo opět nelehké a jsem rád, že po skončení měsíční práce, jsem měl z čeho vybírat.

Tak a tady je můj výběr:

Klatovy

Stříbro

Klatovy

Klatovy

Stříbro
Tak toto je 5 mých favoritů na téma 3 x JINAK.

5 komentářů:

  1. Zajímavé kombinace. Líbí se mi všechny, jasně ukazují, že na stejný objekt je možné se dívat z mnoha úhlů a pokaždé vidět něco jinak zajímavého. Gratuluji ti k úspěšnému splnění všech témat projektu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem velice rád, že jsem se mohl připojit k projektu a že z toho vzešlo pár pěkných fotek. Tvé komentáře pro mě byly povzbuzením a pomohly mi překonat těžké témata.

      Vymazat
  2. Amazing at the differences in your photos as you both were at the same sites....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for the comment. The project clearly shows that every photographer sees the same scene in a different way.

      Vymazat
  3. Well done, Milan! You and Petra have both done such a fine job with this photo project. I really like your use of the mirror in the third set of images. As Donna said, it's been interesting to see the different photos that the two of you captured at the same locations. You are both teaching me to look beyond the obvious when photographing a scene. Happy new year of photographing in 2018!

    OdpovědětVymazat